Esmee heeft op maandag 8 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie in Nieuwegein in DE KOM van burgemeester Frans Backhuijs een jongerenlintje gekregen.

Deze lintjes worden uitgereikt aan Nieuwegeinse jongeren tot en met 21 jaar die zich op bijzonder wijze hebben ingezet voor één of meerdere activiteiten in Nieuwegein. Esmee is de jongste van de drie meiden die een lintje heeft gekregen. Esmee viel op vanwege haar presenteerwerkzaamheden voor het TV programma ‘Mijn stad Nieuwegein’ van RTV Utrecht. Ook presenteerde Esmee als kinderreporter in 2015 de kinderboekenweek en een jaar later het technologiefestival in de bibliotheek. Iets wat de jury niet onopgemerkt is gebleven.

Lees hier het artikel in het Algemeen Dagblad.

 

Jongerenlintje voor Esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *