Karin heeft op zaterdag 20 oktober 2018 als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk voltrokken van Ton Tummers en Femke Albertsma. In de sfeervolle Hoeve Vernelsberg in Epen (Limburg) gaven zij het ja-woord met hun dierbare familie en vrienden erbij. Voor Karin was dit heel bijzonder om te mogen doen. Karin had een persoonlijke speech gemaakt voor het bruidspaar. Tijdens de speech werd Karin even geholpen door Veyla, de oudste kleindochter.

”Ik vond dit heel bijzonder om te doen. Ook heel passend bij mijn ervaringen als presentator en tekstschrijver. In persoonlijke gesprekken met het bruidspaar en telefonisch met de kinderen heb ik informatie gekregen waardoor ik een persoonlijke speech kon maken. Graag wil ik dit in de toekomst vaker kan gaan doen.”

Reacties van het bruidspaar:

”Het was heel bijzonder! En een groot compliment voor Karin Beenen. En natuurlijk ook voor onze schat Veyla.”

”Zeer bijzonder en speciaal. Met een traan en een lach. Dank Karin Beenen.”

 

Trouwambtenaar voor 1 dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *