Edwin, Esmee en Karin als presentator en tellers tijdens een volleybalwedstrijd van het Talent Team

Wij, Edwin en Karin, zijn op 17 maart 1999 gestart met Profcom. Dit is niet onze enige samenwerking. Op 28 september 2001, zijn wij na 8 jaar samen, getrouwd. In 2005 werd onze dochter Esmee geboren.

Edwin is een ervaren speaker/presentator. Op een professionele en enthousiaste manier heeft hij al veel (sport)evenementen gepresenteerd. Ook schrijft Edwin teksten. Jarenlang heeft hij artikelen geschreven voor huis-aan-huis kranten. Naast zijn werkzaamheden voor ons bedrijf Profcom, werkt Edwin als senior customer service representative bij Active Ants.

Karin is een allround communicatiespecialist. Ze heeft ervaring met het schrijven van teksten en eindredactie. Ook geeft ze cursussen op het gebied van communicatie en is ze in te huren als presentator / dagvoorzitter. Naast haar free lance werkzaamheden werkt Karin als intermediair bij Samen voor Nieuwegein.

Esmee is heel creatief en sportief en treedt al in de voetsporen van haar ouders. Ze zit in de tweede klas van het Anna van Rijn College. Ze doet tweetalig VWO. Zij kan ook al goed presenteren. Ze heeft als jeugdreporter verschillende activiteiten belicht van bibliotheek De tweede verdieping. Vorig jaar heeft ze het televisieprogramma ‘Mijn stad Nieuwegein’ van RTV Utrecht gepresenteerd. Verder is ze graag creatief bezig en volleybalt ze. Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein kreeg Esmee in januari 2018 een jongerenlintje, omdat ze zich op verschillende manieren heeft ingezet voor Nieuwegein.